Automatisk katalogproduktion

Kom hurtigere, billigere og mere fejlfrit i mål med store grafiske produktioner. vielen dank er eksperter i automatisk katalogproduktion og databaser.

Hvad er automatisk katalogproduktion?

Når indhold i en brochure opbygges automatisk, kalder vi det for automatisk katalogproduktion. Ud fra et sæt regler der opstilles, kan tekster fra f.eks en database og billedmateriale hentes automatisk. På den måde, kan store komplicerede dokumenter opbygges på en brøkdel af tiden. Ved at have sine tekster adskilt fra layoutet på denne måde, åbnes der op for yderligere muligheder. Teksterne kan vedligheholdes direkte i en database uden adgang til InDesign. Udskiftning af sprog i brochuren kan nu pludselig også håndteres med lynets hast.

Egner din opgave sig til automatisk katalogproduktion?

Automatisk katalogproduktion egner sig til mange typer opgaver, men der er store fordele at opnå ved større grafiske produktioner som opgaver med mange sprog, indhold med store datamængder, produktkataloger, lagerlister, prislister eller lignende.

Fordele ved automatisk katalogproduktion

Der er mange fordele ved automatisk katalogproduktion:

  • Billigere produktion
  • Slut med copy/paste fejl
  • Tilretninger tættere på deadline
  • Tekstindhold skilles fra layoutet og kan vedligeholdes i en database

Automatisk eller semi-automatisk?

Hos vielen dank, arbejder vi med både automatisk og semi-automatisk katalogproduktion. Ved automatisk produktion, sættes siderne helt automatisk op ud fra foruddefinerede skabeloner. Ved semi-automatisk produktion, har vi stadig en finger med i spillet i forhold til layout, men opnår stadig fordelene i produktionen.
Se eksempel på begge typer nedenfor.

Semi-automatisk katalogproduktion

semi-automatisk katalogproduktion

Med semi-automatisk katalogproduktion hentes indhold automatisk til InDesign, men ombrydes manuelt. Stor layoutfrihed, ingen copy/paste fejl og efterfølgende mulighed for at manipulere data som f.eks, sprogskifte.

Automatisk katalogproduktion

automatisk katalogproduktion

Med automatisk katalogproduktion hentes indhold automatisk til InDesign, og ombrydes automatisk. Lynhurtigt, men med begrænsede muligheder for at variere layoutet. Ingen copy/paste fejl og efterfølgende mulighed for at manipulere data som f.eks, sprogskifte.

 

Eksempler på Automatisk Katalogproduktion hos vielen dank

Eksempler på Automatisk Katalogproduktion hos vielen dank.

 

Vi vil gerne fortælle mere…

Du er altid velkommen til at kontakte vielen dank, så vi kan hjælpe med at afdække dit behov vedr. automatisk katalogproduktion.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

vielen dank