Webdesign og webudvikling

HTML, CSS, responsiv, frontend, backend? vielen dank hjælper dig i mål med en fremtidssikker platform på nettet

underside illustration, webdesign og website

Hjemmeside eller webshop – vi har en løsning!

vielen dank har mange års erfaring med at levere webløsninger – lige fra små hjemmesider til større løsninger og webshops. Som en selvfølge, er vores webløsninger kompatible med de gængse browsere og optimeret til mobile enheder, så Googles retningslinier for mobil design overholdes. Kombineret med søgeoptimering og evt. anden online markedsføring, er du parat til at tage kampen op på nettet.

web_responsiv3

vielen dank gør det komplicerede ukompliceret!

Der er rigtig mange valg, der skal tages, når en ny hjemmeside skal produceres. Hvilket programmeringssprog og CMS (Content Management System) bør man vælge, blot for at nævne et par stykker. vielen dank rådgiver gerne, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning til målgruppen. Når behovet er afdækket, laver vi et smukt og brugervenligt webdesign der tager højde for den ønskede brugeradfærd. Efter jeres godkendelse af webdesignet, programmerer og implementerer vielen dank det tekniske, så I kan glæde jer til en nøglefærdig webløsning.

Valg af CMS

vielen dank har erfaring med en lang række CM-Systemer som f.eks. Dynamic Web, DanDomain, Umbraco, Typo3, Bricksite og WordPress. Vi designer og udvikler til det CMS du ønsker, men det er ikke en hemmelighed, at vi elsker WordPress. WordPress gør os glade, fordi vi gang på gang ser, at WordPress skaber værdi for vores kunder indenfor fornuftige økonomiske rammer.

wp_logo2

Hvorfor elsker vielen dank WordPress?

  • WordPress er verdens største CMS med 50-60% markedsandel og ca. 16 millioner fungerende websites i 2016. Det giver stor sikkerhed for kontinuerlig vedligeholdelse af platformen
  • WordPress er open source og gratis at bruge og opdatere
  • Meget fleksibelt
  • Kæmpe bibliotek med Plug-ins der udvider WordPress standardfunktionalitet
  • WordPress har dansk backend og det er brugervenligt

Du kan læse mere om WordPress her

Eksempler på Webdesign af vielen dank

Se endnu flere eksempler i vores portfolio.

Vi vil gerne fortælle mere…

Du er altid velkommen til at kontakte vielen dank hvis du har yderligere spørgsmål vedr. webdesign.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

vielen dank